tisdag 18 december 2012

Saknad Familjerelationer

Familjen Forsenström är rik familj de tänker bara på pengar särskilt beatrice hon är speciellt och vill ärva de tillgångar som hennes man henry hade.hon har försökt att hålla sin dotte sibylla utanför arvet.
de visar inte hänsynsfull till dotter de bestämde över henne för att hon är inte fyllt 18år att hon får inte göra vad hon vill och inte berätta vad hon tycker.Sibyllas relation med föräldrar har inte föngerat bra det på verkar att sibylla har förändrat hennes liv fullständigt och att hon fick ett stort problem i hennes live det gäller sibylla och hennes familj. När Sibylla är 17 år och fick ett barn hennes föräldrar accepterar inte att hon få behålla sitt barn. De bestämde över hennes barn att adopteras för att hon är inte myndig och vill dem inte dålig ryckte i familjen eftesom de är rikfamilj.Det är nödvändigt för henne att göra revolt hon fick inte den hjälpen och den kärleken hon behöver.

relation mella Sibylla och Patrik har föngerat mycket bra Patrik är en snäll och trevlig kille han har försökt med alla möjliga sätt att hjälpa Sibylla den enda som förstår att hon är oskyldig och han står vid hennes sida och håller med henne.De arberar och kämpar till sammans för att når målet och att Sibylla får ta på mördaren och bevisa att hon är oskyldig patrik berättade till sin mamma och till Polisen på förhör att hon är oskyldig.

Sibylla levde hemlös i 15 år helt utanför smahällssystemet i Stockholm hon fly från ena ställe till en andra hon saknar bostad  eftesom hon bir skyldig till mord hon gömmer sig på skolvinden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar