torsdag 6 december 2012

karin alvtegen saknad

veckan 48
Det är naturligt att flickor i sibyllas ålder blir med barn det handlarom inte bara i Sverige utan i många länder har samma broblem. jag tror det är föräldrar och relation till barnen hur kan föräldrar tar ansvar för sitt barn . jag tycker det är hemskt att hennes föräldrar hade bestämt sig över att adoptera barnbarnet . för att hon är inte myndig och inte fylt 18 år hon behöver hjälp och fraförallt kärleken. hennes föräldrar bryr sig inte de bestämmer över henne.
vi pratade om människor som är nyfickna det finns båda män och kvinnor som är intresserad av andra människor, de vill veta vad andra har och vad andra gör och vi pratade om sex visst det är inte tilllåtet att köpa sex i Sverige det ör för bjuden.
mvh youssef

2 kommentarer:

  1. han bir fruktansvärd förskräcklig för att han hörde att hon hade sagt hennes rätta namne. hon tittadepå honom och hon visste att han har kände märke på henne att det var hon som har mördat Jörgen grundberg och hon gömer sig på skolvinden.patrik blir rädd och vill inte sitta kvar på vinden.

    SvaraRadera
  2. Patrik och Sibylla
    han vill hjälpa sibylla genom att söka i tidningartiklar om mord på dator den mord som hon hade blibit misstänkt för bland annat hon anklagad för andra mord offer.patrik och sibylla blir vänner han bjuder sibylla hem för att de ska läsa anons artiklar som han tänkte ta utskrift från sin dator om mordoffer.

    SvaraRadera